Viisi hyvää syytä valita kattoremontti Pohjolan Laatukatoilta

1. Laatu

Pohjolan Laatukatoille laatu merkitsee sekä tuotteen että palvelun laatua. Meillä laatu alkaa siitä hetkestä kun asiakas ottaa meihin yhteyttä ja jatkuu läpi koko palveluketjun. Se näkyy materiaaleissa, asennustyössä, aikatauluissa ja ammattitaidossa. Tuotteillamme on 30-50 vuoden materiaalitakuu ja takuu annetaan myös asennustyölle. Tämä kaikki näkyy tyytyväisen asiakkaamme elämänlaatuna.

2. Kotimaisuus

Nimensä mukaisesti Pohjolan Laatukatot on erikoistunut toteuttamaan laadukkaita kattoremontteja sekä kattoasennuksia Suomen pohjoisiin olosuhteisiin. Kotimaisuus on meille kunnia-asia. Olemme kotimainen perheyritys ja arvostamme suomalaista työtä. Materiaaleina käytämme parhaita kotimaisia tuotteita, ja kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia.

3. Vaivaton prosessi

Olipa kyseessä kattoremontti tai uudisrakentaminen Pohjolan Laatukatot toteuttaa kattoprojektisi luotettavasti ja vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Ammattitaitoiset myyjämme reagoivat nopeasti ja jokainen asiakas tavataan henkilökohtaisesti. Saat hinnoitellun ja aikataulutetun ehdotuksen sekä tarvittaessa myös rahoituspäätöksen jo arviointikäynnin aikana. Asennustiimi on sinuun yhteydessä ennen työn aloitusta ja itse kattoremontti valmistuu parissa päivässä.

4. Joustavuus

Haluamme, että kattoremonttisi on myös kustannuksiltaan vaivaton valinta, joten palveluumme kuuluvat myös joustavat maksuehdot. Yhdessä rahoitusyhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksaa kattoremontti pienissä erissä. Maksusuunnitelman voit laatia yhdessä asiantuntevan myyjän kanssa.

5. Ympäristöystävällisyys

Tavoitteemme on olla edelläkävijä myös rakennusalan ympäristöajattelussa. Vastuullisuus ja ekologisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja. Vastuu ympäristöstä näkyy valinnoissa, mutta myös siinä, millaisen jäljen jätämme asiakkaamme kotiympäristöön.