Huopakatto valmiiksi asennettuna

Huopakatto (eli bitumikatto) valitaan yleensä sen äänettömyyden, ympäristöön sopivuuden ja asennushelppouden vuoksi – etenkin loma-asunnoissa sekä erilaisissa ulkorakennuksissa huopakatetta käytetään varsin usein. Vaikka huopakatto onkin helppo asennettava, parhaan lopputuloksen takaamiseksi kannattaa aina hyödyntää osaavan ja kokeneen ammattilaisen palveluita. Uudenmaan alueella huopakatot asentaa Pohjolan Laatukatot yli 20 vuoden tuomalla kokemuksella. Palveluksessamme on lähes sata ammattitaitoista kattoasentajaa, joten pystymme toteuttamaan kattotyöt nopeallakin aikataululla.

Pyydä meiltä tarjousta huopakatosta asennuksineen! Saat tarjouksen nopeasti, sillä reagoimme kaikkiin tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin heti. Jos hyväksyt tarjouksemme, saat kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen -periaatteella ja pian kattosi on uusittu tai asennettu ammattilaisen tekemänä. Muista myös materiaaleille ja työlle annettava takuu!

Huopakaton asennus

Huopakaton asennus tapahtuu alustan päälle, joka on yhtenäistä levyä tai aluslaudoitusta. Sen päälle asennetaan alushuopa, eikä varsinaista aluskatetta tarvita erikseen. Huopakate on myös kevyttä, eikä siten vaadi yhtä kestävää rakennetta kuin vaikkapa tiilikatto tarvitsee. Huopakaton asennus tapahtuu toimestamme nopeasti, kunhan alusta on luja, suora ja kuiva. Varsinaisena alustana voi toimia vaikkapa havuvaneri tai raakapontti.

Kattohuopa kattavalla värivalikoimalla

Kattohuopa soveltuu hyvin suomalaiseen maisemaan, sillä murretut värit uppoavat hyvin erilaisiin ympäristöihin. Meiltä huopakatetta on saatavissa eri värivaihtoehdoilla, joten löydät valikoimistamme varmasti juuri omalle katollesi parhaiten sopivimman vaihtoehdon. Huopakate itsessään on kestävä materiaali, joka hyvin hoidettuna kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita ja vuodenaikoja.

Mikäli huopakatto kiinnostaa, käänny turvallisin mielin Pohjolan Laatukaton asiantuntijoiden puoleen – ota yhteyttä vaikka heti! Meiltä saat kattoremontit ja -asennukset nopeasti ja luotettavasti, ja kun työn hoitavat raudanlujat ammattilaiset käyttäen kotimaisia laatumateriaaleja, voit olla varma lopputuloksen kestävyydestä. Kun me toteutamme kattotyöt, on kyseessä varsin vaivaton ja jouhevasti etenevä prosessi, joka on kaiken lisäksi myös ympäristöystävällisyyden huomioon ottava.