Tilaa tiilikatto alan ammattilaisilta

Tiilikatto on maamme toiseksi suosituin kattotyyppi, sen edellä on vain peltikatto. Tiilikattoja käytetään pääosin omakotitaloissa, ja tiilikattojen materiaalina oleva tiilikate valmistetaan pääsääntöisesti betonista tehdyistä kattotiilistä. Uudenmaan seudulla tiilikatot saat avaimet käteen -tyylisenä pakettina Pohjolan Laatukatoilta, olipa kyseessä sitten saneerattava- tai uudiskohde. Tiilikatto on näyttävä ja klassinen vaihtoehto kattomateriaaliksi, ja esimerkiksi sateen sattuessa se on peltikattoa huomattavasti hiljaisempi kattotyyppi, sillä sateen ropina ei kuulu sisätiloissa läheskään niin selvästi kuin peltikaton läpi – tiilikatto siis lisää omalta osaltaan myös jonkin verran asumismukavuutta. Jos siis arvostat hiljaista asumista myös sadekeleille, tiilikatto on ehdottomasti juuri sinun valintasi!

Tiilikaton asennus

Tiilikaton asennus sujuu Pohjolan Laatukaton toimesta joutuisasti, sillä ammattilaisten tekemänä katon asennustyö on helppo ja nopeaa – puhutaan suunnilleen parista-kolmesta päivästä riippuen hieman katon pinta-alasta. Käytännössä tiilikaton asennus ei kuitenkaan kestä kauaa, vaan tehokkaat asentajamme saavat vanhan katon purettua ja uuden asennettua käden käänteessä.

Kattotiili kattavasta valikoimasta

Materiaalina kattotiili on huomattavan verran painavampi kuin esimerkiksi pelti. Tämä kannattaa ottaa huomioon heti suunnitteluvaiheessa, eli käytännössä talon kattorakenteiden olisi oltava riittävän vahvat kannatellakseen kattotiilien aiheuttaman painon. Mutta kun Pohjolan Laatukaton asiantuntijat käyvät tarkistamassa kattosi, saat kyllä tietää, onko kattosi sopiva tiilikattoa ajatellen. Sinun ei siis tarvitse itse huolehtia mistään, kun hyödynnät kokonaisvaltaista palveluamme.

Kattotiilet ovat saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa, suosituimpia ovat tietysti ikiklassikot musta ja punainen. Tarpeen mukaan tietenkin myös muita värejä on tarjolla, joten tyytyminen ei ole pelkästään mustaan tai punaiseen.

Kun tiilikatto kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä Uudenmaan alueella toimivaan Pohjolan Laatukattoon: soita meille numeroon 020 741 51 81 tai lähetä meille tarjouspyyntö täyttämällä oheinen lomake. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin ja kyselyihin nopeasti, joten saat tarjouksen heti!